Online coachingcoaching - 03

Online coaching er et godt redskab og et godt rum at træde ind i, når man har et  ønske om en ændring af en konkret tilstand.

Det kan fx handle om at

 • søge nyt job,
 • mestre sin første lederstilling,
 • finde en kæreste,
 • mestre sit ungdomsliv,
 • videreudvikle sig inden for en idrætsgren
 • øge sin livsglæde og trivsel.

Læs artikel om, hvorfor coaching er effektivt, når man ønsker forandring i sit liv.

Hvad er coaching?

Coaching gør dig klogere på dig selv, dit liv, dit arbejde og dit samspil med andre mennesker.

Online coaching er en samtale hvor vi ikke er fysisk sammen, men sidder hver for sig med hver vores device. Du har et emne, du ønsker at udfolde og undersøge med mig som din hjælper. Formålet med coaching er, at du opnår nye indsigter i dit emne og – ikke mindst – nye handlemuligheder. Online coaching med mig som din hjælper, giver dig mulighed for:

 • at danne dig et overblik
 • undersøge dine udfordringer
 • vurdere dine forståelser og handlemuligheder
 • forberede din næste handling.

Det får du

I en online coaching session med mig får du den fornødne tid, støtte og hjælp til, at du finder dine egne løsninger på dine udfordringer. Herigennem ender du med at udvikle dine ressourcer og potentialer til gavn for din bevægelse mod dine mål og ønsker.

Vi laver en forventningsafstemning, hvor vi taler om, hvad du har brug for hjælp til, og hvad du ønsker at få ud af samtalerne. Hvordan min rolle som din hjælper kan være, og hvad du ønsker hertil.

Vi kan altid genforhandle vores aftaler, når vi bliver klogere og / eller hvis dit fokus for samtalerne ændrer sig.

Jeg er din hjælper

Du kommer med emnet og indholdet til samtalerne, og jeg er din hjælper. Sådan forstået at du skal føle dig hjulpet af mig. Derfor taler vi også om, hvordan jeg løser min opgave, og om du er tilfreds med min måde at hjælpe dig på.

Jeg gør mig umage med at stille dig spørgsmål, der gør dig klogere på det , som du ønsker at udforske. Men mange er også glade for at få mine perspektiver på emnet. Jeg spørger altid, om du er interesseret i at høre, hvad jeg gør mig af overvejelser, før jeg evt. indlader mig på dette.

Hvordan foregår online coaching med mig?

 1. Du sender mig en mail på info@espanderpsykologi.dk, hvor du beskriver dine udfordringer og ønsker med coaching med mig.
  Herudfra vurderer jeg, hvorvidt jeg vil være en god hjælper for dig. Eller også ringer jeg dig op, så vi har en kort samtale om at indgå et coaching forløb sammen.
 2. Vi laver en aftale om tidspunkt for vores online coaching, og jeg sender dig en mail med et link til det Google Meet rum, hvor vi skal mødes.
 3. Ved afslutningen af samtalen taler vi om, hvorvidt vi skal indgå en aftale om en næste online coaching samtale, eller om vi skal afslutte forløbet.
  Betaling foregår via mobilepay ved indledningen af vores online coaching aftale.

Hvis dine coachingsamtaler betales af din arbejdsgiver, laver jeg også en overordnet aftale med denne om rammer, form, pris, mm.

Se pris for Online coaching her. 

Hvorfor online coaching?

Mange har vænnet sig til at arbejde via online møderum, og coaching samtalen egner sig rigtig godt til dette. For mange er det også en mere tryg (og let) ramme at sidde hjemme hos sig selv, mens man arbejder med udfordrende emner. Du sparer transporttiden, og du kan vælge mig til, selv om du ikke bor tæt på, hvor jeg hører til.

I en online coaching med skærmbilledet tændt ser og hører jeg dig lige så tydeligt, som hvis vi var fysisk sammen. Det er det, som jeg har brug for, for at kunne være din bedste hjælper.

Online coaching passer godt til alle emner. Men min erfaring er, at emner som ungdomsliv, parforhold, stress og arbejdsliv er særdeles velegnede til online coaching. Se mere om disse emner længere nede.

I also do online coaching in english. 

Unge

Mange unge er usikre på dem selv og deres relationer til andre. Jeg tilbyder et rum, hvor du kan dele din usikkerhed og svære tanker. Jeg hjælper med at normalisere oplevelserne og tankerne, og vi drøfter, hvordan du kan forstå og tilgå dine udfordringer. Det er en stor lettelse og en stor hjælp at få denne mulighed, og unge mennesker trives rigtig godt med det online coaching rum, vi mødes i.

Parforhold

Mange oplever at deres parforhold bliver svært. De ved ikke, hvordan de konstruktivt skal forsøge at bedre og udvikle parforholdet, så der bliver langt mindre lidelse og meget mere kærlighed og glæde.
I fællesskab undersøger vi, hvad der bliver svært for dig, og hvordan du kan håndtere det – og kommunikere det. Jeg hjælper dig med at blive langt mere følelsesmæssig bevidst om dig selv, dine automatreaktioner og din rolle i parforholdet. Du lærer at tage ansvar for alle sider af dig, så du kan kommunikere ansvarligt, tydeligt, autentisk og sårbart. Herigennem vil du komme til at opleve en større samhørighed med din partner.

Stress

Online coaching er et godt rum for stressramte, som ikke har så mange ressourcer at gøre godt med. Du slipper for at skulle ud af døren og får hjælp i dit trygge hjem.
Hvis du er sygemeldt, hjælper jeg dig med at få repareret dit nervesystem.
Du får indsigt i stressens væsen. Sammen undersøger vi, hvad der har været belastende for dig, og hvordan du kan få justeret i dit (arbejds)liv, så du får reduceret antallet af stressorer i dit liv.

Arbejdsrelateret coaching

Uanset om du er medarbejder, mellemleder eller projektleder kan du opleve, at noget bliver rigtig svært eller at du og din arbejdsplads kommer skævt ud af det med hinanden. Her er online coaching et godt rum til at undersøge dine egne tanker, følelser og handlinger ind i problemet. Formålet er at give dig nye perspektiver og  nye og mere konstruktive tilgange til at begå dig i dit arbejdsliv, dine opgaver og dine samarbejdsrelationer.

Se mere om Tina Espander her. 

Coaching